Ciorba de cartofi

de T I M E A in Ciorbe, 5 Apr 2012 | 5836 vizualizari

 

O ciorba de cartofi cu legume, ideala pentru zilele de post si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • Pt 4 l apa avem nevoie de:
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/4 telina radacina
  • 1/2 ardei verde
  • un pumn mazare
  • 5 cartofi
  • frunze de telina si patrunjel
  • 200 ml suc de rosii
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Mai intai punem apa la fiert entru ciorba de cartofi. Curatam si spalam legumele. Taiem morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul si le punem in apa clocotita. Lasam la fiert la foc mic pana sunt aproape fierte. Punem sare si piper dupa gust.

Adaugam cartofii taiati cubulete si mazarea si lasam in continuare pe foc pana se fierb.

Turnam apoi sucul de rosii in ciorba de cartofi, adaugam frunzele de telina tocate si lasam sa mai dea o data in clocot.

Luam ciorba de cartofi de pe foc si adaugam si patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

daca va place mai acra, puteti drege ciorba de cartofi cu bors de putina sau zeama de varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (22)

Teo 1

11.04.2012, 23:20

ciorba de cartofi e mai gustoasa in strachina!

Angelina_Elena 1

24.09.2012, 14:44

foarte,foarte buna!

babi5 1

07.10.2014, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon